Jeftini prijevodi

Imate tekst na Vama nerazumljivom jeziku ? Mi ćemo ga prevesti za Vas za SAMO 7,4 EUR (55,76 HRK) po autorskoj stranici. Pošaljite nam tekst i mi ćemo Vam napraviti neobvezujuću ponudu.

Jeftini prijevodi

Želite prijevod na Vama nerazumljiv jezik ? Mi ćemo ga prevesti za Vas za SAMO 8,8 EUR (66,30 HRK) po autorskoj stranici. Pošaljite nam tekst i mi ćemo Vam napraviti neobvezujuću ponudu.

O nama

Prevoditeljske agencije PEN agencije su s najvećim rastom u ovom dijelu svijeta.  Na europskome tržištu trenutno djelujemo u 5 država: Hrvatska, BIH, Slovenija, Švedska i Velika Britanija, s tendencijom daljnjega širenja. Za naše agencije prevodi više od 500 prevoditelja, vrsnih i iskusnih stručnjaka u prevoditeljstvu, s/na više od 100 svjetskih jezika.

Jeftini prijevodi

 

Agencije su trenutno u fazi dobivanja certifikata Bureau Veritas za područje usluga prevođenja. Postupak verificiranja traje 3 mjeseca i trenutno je u završnoj fazi.
Odličnom organizacijom i koordinacijom između naših podružnica na svim poljima (knjigovodstvenom, promidžbenom, prevoditeljskom i lektorskom…) te vrhunskom informatičkom podrškom postižemo nekoliko najvažnijih ciljeva:


Kvalitetnije prijevode od drugih: zahvaljujući velikom broju prevoditelja, možemo za svaki tekst odabrati odgovarajućega prevoditelja s obzirom na njegovo iskustvo i poznavanje određene tematike. Na primjer,  zatreba li Vam prevesti tekst iz područja strojarstva, prevest će ga prevoditelj stručan za strojarstvo. Zatreba li Vam prijevod medicinske dokumentacije,  prevest će je prevoditelj koji odlično poznaje medicinu. Na taj način uvijek dobijete ispravne i pismene prijevode s kojima možete bez bojazni izaći pred svoga poslovnog partnera.


Brže prijevode od drugih: zahvaljujući velikom broju prevoditelja, nama se nikad ne događa da nemamo slobodnih prevoditeljskih resursa, a Vama da morate pričekati koji dan ili tjedan. Zbog toga naši prevoditelji nikad ne rade u žurbi, pa su prijevodi točni i precizni. Posjedujemo resurse za prevođenje većih količina teksta u manjem vremenu od drugih zahvaljujući vlastitoj tehnici paralelnoga procesuiranja Vaših materijala više prevoditelja s lektorskim nadgledanjem radi ujednačavanja terminologije. Zahvaljujući odličnoj informatičkoj opremljenosti, u stanju smo Vaše dokumente obraditi u najkraćem mogućem roku bez obzira na kojem mediju i u kojem formatu bili.


Jeftinije prijevode od drugih: Zbog velikih količina tekstova koje obradimo u mogućnosti smo raditi po nižim cijenama od drugih a da pritom ne trebamo spuštati vrhunski nivo kvalitete ili zapošljavati jeftinije, neiskusne i nekvalitetne prevoditelje. Jedna smo od rijetkih agencija koja svoje prevoditelje plaća pošteno i uvijek na vrijeme, za što se oni nama oduže maksimalnim angažmanom, savjesnim, poštenim i vrhunskim prijevodima.
Imate li potrebe za prijevodom tekstova bilo koje jezične kombinacije, svakako nas kontaktirajte.


Najjednostavniji način i za Vas i za nas jest da nam pošaljete na e-mail željeni tekst s upitom za prijevod, a mi ćemo Vam BESPLATNO napraviti procjenu i poslati ponudu. Ponude su neobvezujućega karaktera, pa nemate što izgubiti, a pogodnosti suradnje s nama primamljivi su svakom poduzetniku koji drži do sebe.

Zašto smo tako povoljni

•    Uporaba vrhunske tehnologije
•    Prijevod prilagođavamo potrebama stranaka
•    Širok izbor prevoditelja i lektora
•    Iskusni i brzi prevoditelji
•    Optimizacija administracije
•    Jednostavna ponuda i fokusiranje na temeljne usluge

Naši prevoditelji

Među prevoditeljima odabiremo samo najbolje i najbrže prevoditelje, koji svaki puta osiguraju lingvistički odgovarajući prijevod. Njihov posao nije lak, jer zahtijeva dobro poznavanje prevoditeljskih terminologija te odlično poznavanje jezika. Naši prevoditelji tako redovito treniraju i razvijaju svoje znanje.

Naše tehnologije

U prevoditeljskoj agenciji PEN ulažemo u prevoditeljsku tehnologiju. Tako vaše tekstove prevodimo puno brže i kvalitetnije. Tekst koji nam pošaljete pomoću OCR tehnologije i odgovarajućih pomagala pretvaramo u tekstualne datoteke iz formata kao što su .pdf, .jpg, .tiff itd.

eXTReMe Tracker